Tränat

GUD va jag e trött men precis som kissie skrev vill man ju nt ha lår som sitter ihop dt e ju ganska äckligt faktiskt elr en hängrumpa dt är ju ännu värre. Men wathever måste gå och duscha nu;)

XOXO

tröött och ful:(


Gud va man känner sig sliten jaja jujju va här vi hade kul valde kläder till new moon premiären på fredag jag längtar!!!! 
XOXO



Vaccinerat mig

JAG HAR VACCINERAT MIG MOT SVININFLUENSAN!!!! Fattar fortfarande nt att jag vågade. Som den sanna fegisen man e tog jag med mig Moa in och höll skolsköterskan i handen. Jag spände mig typ jättemkt och då gör dt mkt ondare tydligen så gör nt dt! Men sen på matten började jag blöda näsblod bara sådär jag som typ aldrig blöder näsblod. Asså hur mkt ska man stå ut med på en dag?? Borde vell börja med läxorna nu.
XOXO

YEY


Fan va kul vi hade och alltid lika seriösa=P

XOXO

tröööött

Usch jag e jätte trött och snart döör mitt huvud. Tur att jag nt har några läxor stackars Amelie och Clara har ju dt så dt e lite synd om dom. Jag skulle bara vilja ta en lååååång varm dusch och ligga i sängen resten av dan men jag måste till stallet och efter dt är de fest igen!=P Men nu måste jag gå och dusch lägger upp en bild på mig och min kära kusin Clara på resturangen igår:)
XOXO

(jag vet att den här bilden är sjukt ful på mig och dt ser ut som jag har silikon läppar men dt va den snyggaste på Clara den andra va hemsk heheh=)

Fysikprov

Hade fysikprov idag måste säga att dt faktiskt gick helt ok. Nu kmr Amelie och Clara snart hit så jag måste hinna städa lite men jag slänger upp en bild lite senare tror jag. Jajaj har ialf bestämt vilken klänning jag ska ha imorgon men dt blir en överaskning;) Ni får se imorgon. Asså förlåt att dt nt har kommit så många bilder än min dator laggar så dt kmr=P
XOXO

121109

Shit va bra man e på att göra ketchup gubbar på pastan hahah;)
Jag som va så hungrig nu vill jag nt äta alls man vill ju nt förstöra ketchup gubben haha.
Dt borde va olagligt att ha en dator hemma när man ska plugga fysik. Jag har fysikprov imorgon så jag borde börja plugga nu får vell göra dt sen:)
XOXO

THE KETCHUP MAN!!!HAHHAHAH

...

Asså mitt tipps till er: ALdrig och då menar jag ALDRIG! tro att nio vet vem nån är som ni bara har pratat med på nät är. Jag hade så sjukt tråkigt så jag liksom började prata med en kille på ett spel och han frågade om jag hade facebook och så jag sa ja och sen la han till mig. Okej säg att jag är ytlig elr blond men vafan ni skulle ha gjort samma sak! Asså han va as ful och elak som man e tog jag bort honom direkt och då skrev han tyå såhär: asså jag e så förvånad över hur du ser ut du e ju skitsnygg. USCH BORT BORT. Men serriöst ni kan ljuga för andra och säga att ni nt alls skulle tagit bort honom och att dt e insidan som räknas men innerst inne skulle nt ni heller velat ha kvar honom som vän på facebook.
Jajaj måste gå och gör lunch
XOXO


Sjuk......

Palla att man blir sjuk nu:( Dt här skulle ju bli en kul helg. jaja bara man nt har svinifluensan då kmr jag ångra så himla mkt att jag nt vaccinerade mig när jag hade chansen och istl väntade på att skolan skulle få in vaccin...
Korkad man e:S Fan vad ont dt gör i huvet och jag som måste plugga fysik blääää.
Jag har ju faktiskt hittat boken nu så bra e man ialf. Men innan jag pluggar MÅSTE jag bara gör manikyr kan nt gå till skolan imorgon om jag har fula naglar ju! 
XOXO

RSS 2.0